Bolaget ska bedriva byggverksamhet, fastighetsförvaltning samt uthyrning därmed förenlig verksamhet och restaurangverksamhet.
2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 572 | 380 | 68 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 270 | 45 | -48 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 269 | 45 | -48 |
Årets resultat (tkr) | 269 | 45 | -48 |
Summa tillgångar (tkr) | 9 779 | 9 757 | 9 644 |
Antal anställda |
2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 572 | 380 | 68 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 270 | 45 | -48 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 269 | 45 | -48 |
Årets resultat (tkr) | 269 | 45 | -48 |
TILLGÅNGAR | 2025-04* | 2024-04* | 2023-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 9 229 | 9 105 | 9 278 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 551 | 652 | 366 |
Tillgångar (tkr) | 9 779 | 9 757 | 9 644 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2025-04* | 2024-04* | 2023-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 9 746 | 9 477 | 9 432 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 63 | 239 | 176 |
Kortfristiga skulder (tkr) | -30 | 42 | 36 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 9 779 | 9 757 | 9 644 |
2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 47.2% | 11.8% | -70.6% |
Soliditet | 99.7% | 97.1% | 97.8% |
Kassalikviditet | -1836.7% | 1552.4% | 1016.7% |
Prisma Företagarcenter i Tumba AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Restaurang & Pizzeria La Rosa i Tumba AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-04.
Bolaget ska bedriva byggverksamhet, fastighetsförvaltning samt uthyrning därmed förenlig verksamhet och restaurangverksamhet.