Bolaget ska bedriva byggverksamhet, fastighetsförvaltning samt uthyrning därmed förenlig verksamhet och restaurangverksamhet.
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 68 | 740 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -48 | -423 | -10 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -48 | 9 419 | -10 |
Årets resultat (tkr) | -48 | 9 419 | -10 |
Summa tillgångar (tkr) | 9 644 | 10 361 | 7 759 |
Antal anställda |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 68 | 740 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -48 | -423 | -10 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -48 | 9 419 | -10 |
Årets resultat (tkr) | -48 | 9 419 | -10 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 9 278 | 4 868 | 7 755 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 366 | 5 492 | 4 |
Tillgångar (tkr) | 9 644 | 10 361 | 7 759 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 9 432 | 9 480 | 61 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 176 | -7 | 7 698 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 36 | 888 | |
Skulder och eget kapital (tkr) | 9 644 | 10 361 | 7 759 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -70.6% | -57.2% | 0.0% |
Soliditet | 97.8% | 91.5% | 0.8% |
Kassalikviditet | 1016.7% | 618.5% | 0.0% |
Prisma Företagarcenter i Tumba AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Restaurang & Pizzeria La Rosa i Tumba AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-04.
Bolaget ska bedriva byggverksamhet, fastighetsförvaltning samt uthyrning därmed förenlig verksamhet och restaurangverksamhet.